איך זה שאתה יודע בדיוק מה צריך לעשות אבל בכל זאת לא עושה?

הפרדוקס של בעל העסק המודרני: יש לו קורסים. יש לו ספרים. יש לו פודקאסטים בדרך לעבודה ובדרך חזרה. הוא יודע בדיוק מה צריך לעשות כדי להכפיל את ההכנסות. אז למה הוא עדיין דורך במקום? אם ידע היה שווה כסף, הוא היה אחד האנשים העשירים בעולם. אבל המציאות שונה: יש פער מוזר בין הראש לרגליים. איך זה שהראש יודע בדיוק לאן ללכת, והרגליים מסרבות לזוז?

לפני שנצלול למאמר עצמו…

מדריך

פתחת עסק כדי לזכות בחופש אבל גילית שרק הכנסת את עצמך לעבודת פרך תובענית? במקום ליהנות מהחיים, אתה כבול לשוטף, לכיבוי שריפות ולמאות משימות שלא נגמרות?

במיוחד עבורך: המדריך שיעזור לך להפוך בעיות כרוניות בעסק לסיסטם שעובד לבד

התהום שבולעת חלומות עסקיים

אני יודע מה אני צריך לעשות” הוא אחד המשפטים הכי נפוצים בקרב בעלי עסקים. הוא גם אחד המשפטים הכי מטעים. כי לדעת מה צריך לעשות ולעשות את זה בפועל הם שני דברים שונים לחלוטין, ובין השניים נמצאת תהום שבולעת חלומות.

יצא לי לדבר עם בעלת עסק שטענה שיש לה את כל מה שצריך כדי להצליח ולהגשים כל אחת ואחת מהמטרות שלה. היו לה חלומות גדולים ויכולות גבוהות. בפועל היא בקושי פעלה בכיוון ובמשך תקופה ארוכה אף לא עמדה בתשלום השכירות עבור העסק.

חלק מהבעיה היה נעוץ בגישור על הפער בין ידיעה לעשייה.

מה ההבדל בין משהו שאנחנו “צריכים” לעשות לבין משהו שאנחנו פשוט עושים?

בהרבה מקרים מה שמפריד בין “צריך” לבין עשייה הוא לא חוסר ידע, אלא תחושת אי הנוחות

אי נוחות לא תמיד מרגישה כמו פחד גדול. לפעמים זו רק תחושת כיווץ קלה בבטן. מספיק כדי לגרום לנו לבחור משימה אחרת, כזו שלא דורשת מאיתנו להתעסק עם אנשים ו/או דברים שמרגישים מאיימים או לא נוחים ונוטים לערער את השקט הפנימי שלנו.

אשליית הפרודוקטיביות

לעיתים אפשר לראות מצב מוזר: אנשים עסוקים מאוד, אבל לא בדברים שבאמת מקדמים אותם… 

הם קוראים עוד ספר, משתתפים בעוד סמינר, מתכננים עוד תוכנית, והכל במקום לעשות את הצעד הראשון. זו הופכת להיות מעין בריחה מהפעולה האמיתית.

מה באמת עוצר אותנו?

במציאות היומיומית הפעולות שאנחנו נמנעים מהן כוללות אנשים אחרים. לפנות, להציג את עצמנו, להקשיב, לבקש, לסרב, לנהל משא ומתן. 

הידיעה לבדה לא מספיקה כשיש משהו שמרגיש לא נוח בתקשורת הזו. והנטייה בהרבה מקרים היא לא לעשות דברים שמרגישים מלחיצים או לא נוחים, לא משנה כמה אנחנו “יודעים” שצריך.

הפתרון כאן הוא לא סתם להוסיף ידע, אלא לפתח נוחות דרך תרגול. כשתקשורת מרגישה טבעית, הפעולה פשוט קורית.

בסדנה “סודות התקשורת האנושית” הדגש הוא לא על עוד תיאוריה, אלא על לבנות נוחות, מיומנות ובטחון דרך תרגול. ברגע שהמיומנויות הן חלק ממך, הפעולה כבר לא דורשת מאמץ.

כשמשהו נוח, פשוט עושים אותו.

בשורה התחתונה

הידיעה לבדה היא נכס רב ערך. אך כשלא משתמשים בה היא כמו מפתח שנשאר בכיס בזמן שאנחנו עומדים מול דלת נעולה. 

הערך האמיתי נוצר כשמכניסים את המפתח למנעול ומסובבים.

עפר פלאוט
אקספדיטור מאיץ עסקים בע״מ


ראה גם:

מה יקרה אם תגבה יותר ממה שנוח לך?

הוא לא לקוח שלי! (סיפור מהחיים)

היית מאמין שיש לו בעיה בתקשורת?

תוכן עניינים

רוצה לקבל רעיונות שעוזרים לעשות סדר בעסק ומחזירים שליטה בזמן ובתזרים?

טיפים פרקטיים שאפשר ליישם:

להתמודדות עם עומס, לשיפור תהליכים, ולהגדלת הרווחים בפחות מאמץ.

כולל טעויות נפוצות שחובה להימנע מהן וכל הדברים שראינו שעובדים בשטח.

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ השקטה

לבעלי עסקים שרוצים יותר חופש

הירשם לוובינר הקרוב לבעלי עסקים

 משדר מיוחד שייתן לך נקודת מבט חדשה על ניהול חכם ואסטרטגיה מוכחת עם דוגמאות מהחיים.

עפר פלאוט

מכונה לייצור רווחים

הופכים את העסק למכונה לייצור רווחים

הגיע הזמן לגלות מה באמת חוסם אותך, ולקבל מדריך מיידי וקצר לפריצה קדימה

מלא את השאלון וקבל גישה מיידית למדריך
“3 שיטות פשוטות להגדלת הרווחים בלי להשקיע שקל בפרסום”

טיפים נוספים

אחוזי סגירה בקרת איכות גבייה גיוס כוח אדם הגדלת רווחים הוצאות הכשרת עובדים השגת מטרות התייעלות טיפול בעובדים טעויות נפוצות יש תקווה כוח אדם לעשות פחות ולהתקדם יותר לקוחות חדשים לקוחות חוזרים מחסום אישי מחסום נסתר מכירות מקרים מהשטח ניהול נכון ניהול פיננסי סגירת עסקאות סדר וארגון סיפור מהחיים קבוצות קידום עם פריטי דפוס רשתות חברתיות שורש הבעיה שיווק וקידום שימור לקוחות שירות לקוחות תזרים מזומנים תכנון פיננסי תמחור ״אין מה לעשות״

  • עסק בתקופה טובה יכול להרשות לעצמו כמה החלטות בינוניות. עסק שנמצא תחת לחץ מקבל הרבה פחות מרווח לטעויות. כשההכנסות יורדות והמזומנים מתחילים להיגמר, השאלה היא כבר לא רק מה נכון לעשות, אלא מה נכון לעשות עכשיו.
  • אפשר לבחור מלון לפי התמונות באתר, לקרוא את התיאור ולהתרשם מאוד מה”חדר המרווח עם הנוף”. ואז מגיעים ומגלים שהנוף הוא לחניון והחדר מרווח בעיקר אם לא פותחים את המזוודה… אותו דבר יכול לקרות בגיוס עובדים. מועמד שמצטיין בלהתקבל לעבודה לא בהכרח יצטיין בעבודה עצמה. למרבה המזל, גיוס עובדים לא חייב להיות הימור. יש דרך לקבל תמונה הרבה יותר טובה לפני שמשקיעים זמן וכסף באדם הלא נכון.
  • דמיין מסעדת סטייקים שבה המטבח מצוין, השירות מעולה והמחירים טובים, אבל משום מה רוב האנשים שהפרסום מושך הם טבעונים. בדוח השיווק זה נראה נהדר: הרבה מתעניינים שהגיעו בעקבות הפרסום. אבל בקופה התמונה מתהפכת לגמרי, פשוט כי טבעונים לא מזמינים סטייקים. זה אולי נשמע מובן מאליו, אבל בעסקים קל לפספס את זה: כמות הלידים שהצלחת להביא לא אומרת הרבה אם הבאת את האנשים הלא נכונים.
  • אם כל מי שמשאיר פרטים מגיע מיד לשיחת מכירה, יכול להיות שאנשי המכירות שלך מבזבזים את זמנם על שיחות שמלכתחילה לא היה להן סיכוי להיסגר. האינסטינקט הוא לנסות לשפר את שיחת המכירה כדי לסגור יותר, וזה בהחלט יכול לעזור. אבל לפני שמתרכזים רק בשיחה עצמה, יש בדיקה נוספת שכדאי מאוד לעשות.
  • אם עובד אחד מאכזב אותך, יכול להיות שנפלת על העובד הלא נכון. אבל אם אתה מחליף עובדים, ספקים ובעלי מקצוע, ובכל פעם מוצא את עצמך אומר “אי אפשר למצוא היום אנשים טובים”, סיכוי טוב שיש כאן משהו שגיוס חדש לבדו לא הולך לפתור. לפני שאתה מחפש מישהו נוסף, כדאי להבין למה אנשים ממשיכים לאכזב אותך.
  • תמיד יש מישהו באימון מכירות שאומר: “אם אתה כזה תותח, בוא נראה אותך סוגר את הלקוח הזה”. ואז הוא שולף לקוח שכבר שנה וחצי מסנן את כולם. זה אולי מבחן מעניין לאגו, אבל לא בהכרח הדרך החכמה לשפר את המכירות.
  • העצה הכי גרועה בניהול זמן היא “לנסות להספיק יותר”. במיוחד כשהבעיה של רוב בעלי העסקים היא לא שהם עושים מעט מדי, אלא שהם עושים יותר מדי: יותר מדי דברים שלא באמת היו צריכים להגיע לשולחן שלהם מלכתחילה.
  • האם העסק שלך ימשיך לעבוד כמו שצריך גם אם תיעלם לחודש? זו שאלה פשוטה, אבל היא חושפת הרבה מאוד על הדרך שבה העסק שלך מנוהל. הרבה בעלי עסקים חולמים לצאת לחופשה בלי לבדוק את הטלפון כל שעה, לפתוח סניף נוסף או פשוט להתפנות לדברים נוספים. אבל כל עוד העסק תלוי בהם כדי לקבל כל החלטה או לפתור כל בעיה, זה כמעט בלתי אפשרי…
  • יש שיטה פשוטה שעזרה להפוך את טויוטה לאחת מחברות הייצור המצליחות בעולם. היופי בה הוא שהיא לא מתאימה רק למפעלים. אפשר ליישם אותה כמעט בכל עסק וכמעט על כל בעיה. היא לא דורשת ציוד מיוחד, תוכנה יקרה או ידע טכני. אם אי פעם מצאת את עצמך מנסה לפתור שוב ושוב את אותה הבעיה, כנראה שגם אתה יכול להפיק ממנה הרבה.

הירשם לוובינר הקרוב לבעלי עסקים

 משדר מיוחד שייתן לך נקודת מבט חדשה על ניהול חכם ואסטרטגיה מוכחת עם דוגמאות מהחיים.

עפר פלאוט